Dolores Fuller: Hollywood, Ed Wood & Me (A Fuller Life)

Hát ezt is megéltük! Dolores Fuller, aki Ed Wood exeként tett szert némi ismertségre (na nem a színészi tehettségével) egy önéletrajzi könyvet jelentetett meg. Nem tehetek róla, de van bennem némi rosszmájuság amikor ezeket írom ;) Következik a kiadó ajánlásának magyar fordítása:

Azon embereknek akiknek Dolores Fuller neve az '50-es évek notórius rendezőjéről, Edward D. Wood, jr.-ról és közös munkájukról cseng ismerősen, ez a könyv meglepő vallomásokkal szolgál majd. Karrierje során Miss Fuller bizonyította tehetségét és sokoldalúságát a szórakoztató ipar számos területén. A divat-modelböl, táncosnőből és színésznőből neves dalszerző és tehetségkutató lett.

Önéletrajzában Miss Fuller őszintén és nyíltan beszél elszenvedett győzelmeiről, csalódásairől és személyes tragédiáiról. Tényleges viszonyáról Ed Wood-al korai filmjei készítésének idején, Wood transzvesztitataságának fájdalmas lelepleződéséről és végleges szakításukról. A dalszerzői munkájáról Elvis Presley-vel (?!), olyan tehettségek felfedezéséről és neveléséről, mint Johnny Rivers, szívbemarkoló felfedezésekig Tanya Tucker-el (fogalmam sincs ki az -Satanizmo) Végül, Miss Fuller felfedi valódi érzéseit Sarah Jessica Parker nem túl hízelgő alakításáról Tim Burton Ed Wood c. filmjében.

Dolores Fuller önéletrajza egy igen szórakoztató és informatív olvasmány, telitve izgalmas és humoros anekdotákkal az általa ismert számos hírességről.


Megjegyzések