Lex Luthor háttérbe szorul?

A legújabb hírek szerint a Warner Bros. valóban szeretné követni a Batman által kitaposott ösvényt és a tervezett Superman folytatásban Lex Luthor helyett valaki "kevésbé" ismert gonosz lenne Kent ellenfele.

Ami a Denevérembernek Joker, az Supermannek Lex Luthor. Az ősi ellenségek a képregényekben is többször összecsapnak és épp ezért volt kissé meglepő, hogy a Batman: Kezdődik! egy, a füzeteket nem teljesen ismerő filmnéző számára egy teljesen ismeretlen "főellenséggel" operált. De a váltás bevált és A sötét lovagban már mindenki láthatta Jokert is.



A Warner Bros. úgy találja, hogy ami egyszer bevált, az másodszor is sikert hozhat, Épp ezért - a legújabb hírek szerint - a stúdió elvetette az ötletet, miszerint Superman ismét Luthorral csapjon össze és egy kevésbé ismert gonoszt szeretnének látni a történetben. A pontos megfogalmazás mondjuk úgy hangzik, hogy mindegy ki az, csak ne Lex legyen.

Rögtön fel is merült pár lehetséges név. Braniac (Agykeselyű), Metallo, Darkseid, Doomsday (Végítélet), a Játékmester és Zod tábornok is rajta van a képzeletbeli listán. Az, hogy az aláírt szerződéssel rendelkező Kevin Spacey sorsa mi lesz, még nem tudni.
Kapcsolódó linkek

Forrás: SG.hu

Megjegyzések