Japanarama! Vol.3 [2006]

Nem egészen íllik a blog kereteibe ez az igazán mulattságos, két órás japán agymenés, de kivételt teszek, mert amit láttam eddig belőle az igazán tetszett. Nem egészen három hét múlva meglátogatom Japánt, úgyhogy igazán elnézhető nekem ha kissé rá vagyok izgulva a témára :)

Az interneten szinte semmit nem találtam a sem filmről (leginkább video mixtape kategória), sem a forgalmazóról, a Too Far East Productions-ról, de nem is hiszem, hogy túl sok jelentőssége lenne filmes szempontból.

Lássuk csak mink van?

Elsőnek több száz őrült nőt kapunk két csapatban (fehérek és pirosak), akik egymáson taposva próbálnak felmászni és ledönteni két hatalmas oszlopot. Nem szégyellősek, vagy csak nem foglalkoznak azzal, hogy a kamera minden részletüket látja, ők nagyon élvezik.

Két macskának öltöztetett, alvó (?) figurát tolnak ágyon a stúdióba. Tényleg nem tudom eldönteni mik ezek, de még kis bögyörőt is illsztettek rájuk. Elsőként egy medicin labdát ejtenek jó magasról a gyanutlan delikvens gyomrára. A másiknak forró rizst (?) tesznek a kezére. Nem szabad kinyitni a szemüket. A zsűri pedig díjjazza a teljesítményt. Ezt követően egy hatalmas békát tesznek az egyikük ruhája alá, az pedig fel alá rohangál a stúdióban. Nagyon jó!! A másik kap egy kis elektromos sokkot. Köpölyözés következik az egyiken, aztán egy idős hölgy jön be, aki végigcsókolgatja a másikat, majd mindkettőnek begyújtanak valami füstölő szerüséget a homlokán, kérdés ki bírja tovább?

Váltás jön, de ugyanaz a show, talán egy másik epizód. Szerencsétlen becsukott szemű csávókat egy jéghideg vízzel teli kádba dobják :) Érthető módon nem élvezik. Kapunk néhány fura japán reklámot, aztán megy tovább a film... Egy másik show műsor, szép japán lányok, de még nem derült ki miről van szó. Megpörgetnek valami szerencsekereket, aztán öltözniük (vagy vetkőzniük) kell. Szépek :) Alsóneműben be kell mászniuk a jeges vizes kádba. A lényeg, hogy bírja tovább?
Megint jön pár mókás japán reklám meg egy vidoklipp két lánnyal a 80-as évek stílusában, aztán újból a két beöltözött, alvást színlelő figura jön. Most beteszik őket egy óriáskerékbe, ami két tengelyen forog. Cumi a szájukba, nem szabad kinyitni a szemüket :)

Pár sörreklám következik ... az egyikbe Arnold Schwarzenegger!

Az újabb vetélkedőben aminek neve Pokerface, az a cél, hogy mindenki fapofával tűrjön különböző cselekményeket, mint pl. egy bőrszerkós domina ostorcsapásait fenékre, vagy a gyantázást. Úgy tűnik, hogy a műsorvezető még szívatja is a versenyzőket :) A hölgy egy análvibrátort használ, a srác fején meg nyílvánvalóan látszik, hogy valami történik, de a zsűri továbbra sem akarja tudni mi történik :))) Szegény!
Ismét pár reklám, pl. egy öregek számára gyártott pelenkáé, opera japánul, stb, aztán vissza a Pokerface-hez, ami kissé már uncsi, mert még mindig ugyanazt a szerencsétlen srácot kínozzák.
Az ez után következő vetélkedő résztvevői lányok! Fura, szexuális sugallatú dolgokat kell megcsinálniuk: szájjal megkeresni valamit egy liszttel beszórt ember testén, átöltözni, fagyit szopogatni... Jön a reklámblokk, ezúttal Steven Seagal-t láthatjuk egy energiaital reklámban:



Kedvenceim jönnek ismét: a két alvást színlelő, beöltöztetett figura :) Előbb egy körhintába, aztán egy hullámvasútba teszik őket. Ez most nem annyira jó.

Megint a csajok hidegvizes kádba űllős show-ja. Nem különösebbek szégyellősek, a férfiak nagy örömére. A reklámok között most Wynona Rider, Bruce Willis, Britney Spears és a Kiss tűnik fel ... no, erről linkelek is videót (werkfilm, a reklám a végén látható)



Nagy szívatás! A sushi-ba hatalmas adag wasabi-t rejtenek, amit több normális sushi közé kevernek. Aztán tabasco-s italt szolgálnak fel. Mindenki vesz egyet, a lényeg, hogy nem szabad elárulniuk magukat. Innen kicsit begyorsul a dolog. Férfiak bírkóznak, cél a másik alsógatyájának megszerzése. Kötélhúzás ... bele a középen lévő hideg vizes medencébe. Orrhúzás?! Homokba temetés. Fej ütlegelése. Pankráció. Mikorfonba fingás és egyéb fingós trükkök. Fingó verseny, nők is. Bicikliző dalmata!

Egy leírhatatlan motor, ami igazából lábakon jár. Még bírkózás és még reklámok. Bikinis lányok ugrálóköteleznek, aztán lépésszámlálót tesznek a melltartójukra és úgy futnak helyben. Szexi. Lányokat kínoznak opera áriákkal :) Levegő visszatartás víz alatt. A lányoknak tejet töltenek a szájukba és szórakoztatni kezdik őket, amig ki nem köpik. Ez nagyon jó! Viszont a reklámok egyre unalmasabbak. Egy jó van, az Adams Familly-s. A következő feladat mindkét versenyzőnek ugyanazt a feleletet adni hülye kérdésekre. Ha nem egyezik a válasz, akkor egy gép közelebb tolja az egyikőjük fenekét a másik arcához. Ez térdcsapkodós poén. Pláne, amikor a műsorvezető fejére tolják rá a pucér seggű versenyzőt :)))

Ennyi. Jó volt, de néhol unalmas, máshol viszont jól mulattam. Már nagyon mennék!

Megjegyzések